понедельник, 20 октября 2008 г.

cdsecure windows xp





De Nederlandse regering is nog altijd van mening, dat de particuliere voedselbanken niet nodig zijn. Dit in schrille tegenstelling tot de werkelijkheid. Waar dit kabinet die arrogantie vandaan haalt, is niet duidelijk. De laagste inkomens zijn iedere keer, omdat zij de grootste groep vormden, het kind van de rekening. Er is te veel bezuinigd en de inkomens gingen door grote prijsstijgingen met sprongen omlaag. De politieke partijen roepen om het hardst, dat voedselbanken afgeschaft moeten worden.





Men weet altijd te vertellen, dat het sociale netwerk in Nederland zeer goed is. Daarbij verwijst men naar de voorzieningen van de Gemeenten. Alleen de bureaucratie om deze hulp te bereiken kent geen grenzen. Vooral de invulling van de nodige papieren stuit op moeilijkheden. Deze papieren zijn zeker voor deze groep mensen te gecompliceerd en te indringend.De armoede in de derde wereld is natuurlijk vele malen erger, maar ook in ons land bestaat armoede. Dit behoort beslist niet zo te zijn. De overheid doet te weinig, vandaar de initiatieven van particuliere instellingen.





Zij verstrekken in ieder geval hulp waarmede iets bereikt wordt. De Kerken, het Leger des Heils en niet in de laatste plaats de voedselbanken zijn actief. Het aantal personen die gebruik maken van deze hulp stijgt nog steeds. De keten van voedselbanken is opgelopen tot 110 uitdeelpunten in 2008. Het aantal afnemers beloopt momenteel 13.000. Deze getallen geven aan, dat het regeringsstandpunt onjuist is. Het hoogmoedig gedrag van deze regering ten aanzien van de voedselbanken is ook bekend bij de EU. Deze instantie gaf destijds subsidie aan de voedselbanken in Europa, maar ons land weigerde. De arme Nederlander is echter blij, dat de voedselbanken bestaan. Het is geen taboe meer om hiervan gebruik te maken.




david tao concert 2006, cdsecure windows xp, cdsecure, cdsector.bin, cdsector.



Комментариев нет: